Barnas jurist på #freezone

Barn og ungdom har mange rettigheter, men det er ikke alltid like lett å bli tatt på alvor...

«Barn og ungdom har mange rettigheter, men det er ikke alltid lett å bli tatt på alvor av de voksne. Er det noe i livet ditt som er vanskelig og som du lurer på som handler om en rettighet? Da kan du ta kontakt med oss, så finner vi sammen ut om vi kan hjelpe deg. Hvis vi ikke kan hjelpe deg kjenner vi til mange andre som kan hjelpe.» (Kilde: www.barnasjurist.no)

Høsten 2019 treffer du Barnas Jurist på #freezone 1 gang i måneden:

  • fredag 27. september fra kl 19

…flere datoer kommer straks!

Ellers kan du ta kontakt med de på telefon 22 41 22 40 alle hverdager mellom kl. 09.00 og 15.00.
Du kan også sende en e-post til post@barnasjurist.no

 

Informasjon til voksne

Barnas Jurist er et prosjekt under Gatejuristen. Vi gir gratis rettshjelp til barn og unge opp til 25 år. Vårt mål er å bidra til at flere barn og unge får sine grunnleggende rettigheter oppfylt.
Våre ansatte og frivillige medarbeidere er skolert i kommunikasjon med barn og unge og de har god kompetanse på relevante rettsområder.
Et viktig fokus for oss er å nå ut til sårbare barn og unge der de befinner seg. Derfor sender vi våre saksbehandlere ut på oppsøkende arbeid hos våre samarbeidspartnere. Her kan du se en oversikt over hvor og når vi har oppsøkende saksmottak: Har du kanskje forslag til et sted vi bør reise? Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. (Kilde: www.barnasjurist.no)